Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Ελένη Μενεγάκη: «Έχω κάνει λάθη, μερικούς εδώ ντρέπομαι να τους δω»
15:06 - 02/11/2022
Καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια, που σε μία εβδομάδα μπαίνει στον όγδοο […]
The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Ελένη Μενεγάκη: «Έχω κάνει λάθη, μερικούς εδώ ντρέπομαι να τους δω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μερικούς εδώ ντρέπομαι να τους δω – Έχω κάνει…»
Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη το φύλο του μωρού της;
Σε λιγότερο από δυο μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα γίνει μανούλα αφού θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια, το μεσημέρι της Τετάρτης (02/11) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένης» απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη στο Mega και μίλησε για την όμορφη περίοδο της ζωής της που διανύει. Ντυμένη με ένα κομψό τιρκουάζ φόρεμα και λαμπερή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της αλλά και τον πολιτικό της γάμο. Η Ελένη Μενεγάκη μόλις είδε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την πλησίασε και της χάιδεψε την κοιλίτσα ενώ προσπάθησε να μην αποκαλύψει στον «αέρα» το φύλο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε on air τον απολογισμό της – «Έκανα τα λάθη μου – Μερικούς ντρέπομαι να τους δω»
Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης (02/11) και η παρουσιάστρια προχώρησε στον τηλεοπτικό αέρα σε έναν απολογισμό της επαγγελματικής της διαδρομής κατά τον οποίο αναγνώρισε πως έχει κάνει λάθη. «Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στη συνέχεια: «Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η «απολογία» για τα επαγγελματικά της λάθη - «Κάποιους ανθρώπους ντρέπομαι να τους δω»
Στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.
Η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Κ. Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη: "Έχω κάνει λάθη, βλέπω τώρα γνώριμες φάτσες και ντρέπομαι"
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2022, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Διαβάστε το στο thebest.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συναντήθηκε ξανά με την Ελένη Μενεγάκη – «Μερικούς, εδώ, ντρέπομαι να τους δω»
Καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη, της Ελένης Μενεγάκη, στο MEGA, βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σουροπούλου. Η Queen Dina συναντήθηκε ξανά με την πάλαι πότε φίλη της και η συζήτησή τους έφερε στην επιφάνεια πολλές αλήθειες. «Ακόμα δε την κοιτάζω στα μάτια, γιατί δεν έχω κεντράρει σε κοιλίτσα και σε αυτό το όμορφο πρόσωπο που όταν το πρωτοείδα […]
Το άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συναντήθηκε ξανά με την Ελένη Μενεγάκη – «Μερικούς, εδώ, ντρέπομαι να τους δω» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω κάνει λάθη, μερικούς εδώ ντρέπομαι να τους δω» – ΒΙΝΤΕΟ
Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία σε μία εβδομάδα μπαίνει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν […]
Διαβάστε το στο dete.gr