Ιωάννης Παπαζήσης: Για το παιδί μου είμαι και μπαμπάς και μαμά

18:22 - 03/11/2022

Όσα εξομολογήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην Ελένη Μενεγάκη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μεγάλο Κανάλι όπου και εστίασε στη σχέση με τον γιο του, τον Ιάσωνα. «Από πολύ μικρός ήθελα να κάνω παιδί, αγαπούσα πάρα πολύ την οικογένεια και ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: Για το παιδί μου είμαι και μπαμπάς και μαμά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Παπαζήσης: «Για το παιδί μου είμαι και μπαμπάς και μαμά»

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γιο του, τον Ιάσωνα.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πεδίο μάχης το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: Φωνές, σπρωξιές και διακοπή – Βίντεο από τις στιγμές έντασης

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε «αρένα» τη Βουλή: Μήνυση και αγωγή ανήγγειλε ο Άκης Σκέρτσος – Χυδαίο μήνυμα αποκάλυψε ο Μακάριος Λαζαρίδης

Ταλαβέρα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Με Εμπαπέ στους «16» του Copa Del Rey οι Μαδριλένοι

Σάρα Εσκενάζυ: Η πρώτη ανάρτηση για το θάνατο του πατέρα της, Αλμπέρτο Εσκενάζυ και η επιθυμία της οικογένειας

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – επόμενο επεισόδιο: Η Ιουλία παρατηρεί τα σημάδια στην πλάτη της Μαριέττας

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε ρόλο μοντέλου στο GNTM: Η φωτογράφιση με τον Εντουάρντο