Άλβες: «Σημαντική ευκαιρία για εμένα η ΑΕΚ»

19:28 - 04/11/2022

Άλβες: «Σημαντική ευκαιρία για εμένα η ΑΕΚ» 04/11/2022 O αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, μίλησε για το πόστο του στην Ένωση αλλά και τη φιλία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, στην Calcio Mercato: Για τα νέα του καθήκοντα στην ΑΕΚ είπε: «Για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία. Μετά από πολλά χρόνια ως παίκτης ξεκίνησα ένα πρότζεκτ με μια ομάδα επιπέδου και είναι μια εμπειρία για να εξελιχθώ». Ο Ρονάλντο είχε προσπαθήσει να τον πάρει μαζί του στη Γιουβέντους: «Υπήρξε η δυνατότητα. Είχαν τραυματιστεί δύο αμυντικοί και ο Μέντες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει. Ο Ρονά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τελευταία ευκαιρία για… γκολ

Αύριο είναι το ντέρμπι των αιωνίων. Το ματς Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού αποτελεί ένα κρας τεστ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ξεκινήσει και θα τελειώσει ομαλά; Γίνεται να μην ακολουθήσει χαρτοπόλεμος δηλώσεων για διαιτητές, οφσάιντ και πέναλτι; Θα ευχαριστηθεί ο κόσμος μπάλα; ΦΕΤΟΣ, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχουν κάποια θετικά δείγματα, αλλά και μια εξαιρετικά αρνητική […] Το άρθρο Τελευταία ευκαιρία για… γκολ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)