Μπέττυ Μαγγίρα: Το μήνυμα που έλαβε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την κόντρα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη

13:02 - 10/11/2022

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα της, σχολίασαν την κόντρα που έχει ξεσπάσει από τα ξημερώματα ανάμεσα...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέττυ Μαγγίρα: Το μήνυμα που έλαβε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την παρουσίαση της κόντρας της με την Φωτεινή Πετρογιάννη

Το θέμα που απασχόλησε όλες τις πρωινές εκπομπές της Πέμπτης ήταν η κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη. Οι δύο παρουσιάστριες αντάλλαξαν μηνύματα στο Twitter τους κάνοντας αποκαλύψεις για την συνύπαρξή τους στο ίδιο κανάλι αλλά και για τα πρόσωπα «κλειδιά» στην επαγγελματική τους ζωή. Η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε την […] The post Μπέττυ Μαγγίρα: Το μήνυμα που έλαβε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την παρουσίαση της κόντρας της με την Φωτεινή Πετρογιάννη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνεργασία της με τη Φωτεινή Πετρογιάννη

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη σχολιάστηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Η εμπειρία της Κατερίνας Καινούργιου Αφού προβλήθηκε το βίντεο με το χρονικό της κόντρας η […] The post Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνεργασία της με τη Φωτεινή Πετρογιάννη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»