Η Άντζελα Δημητρίου έκανε παρέμβαση από το J2US στο Σπίτι με το MEGA
00:34 - 13/11/2022
Τι κι αν βρισκόταν για μια ακόμα βραδιά στο J2US και στο πλάι του Παύλου Σταματόπουλου, η Άντζελα Δημητρίου θέλησε να […]
The post Η Άντζελα Δημητρίου έκανε παρέμβαση από το J2US στο Σπίτι με το MEGA appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
J2US: Η Άντζελα Δημητρίου έκανε παρέμβαση από στο Σπίτι με το MEGA για τον Αντύπα
Τι κι αν βρισκόταν για μια ακόμα βραδιά στο J2US και στο πλάι του Παύλου Σταματόπουλου, η Άντζελα Δημητρίου θέλησε να πει έναν λόγο καλό στο Σπίτι με το MEGA για τον καλεσμένο της Ρούλας Κορομηλά. Ο λόγος για τον Αντύπα με τον οποίο και η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού έχει μακρόχρονη προσωπική σχέση. Έτσι, κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς στο Μεγάλο Κανάλι, ένα σύντομο απόσπασμα με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα. «Ρούλα μου αγαπημένη, καλησπέρα. Ξέρω ότι έχεις καλεσμένο σήμερα τον Αντύπα και θέλω να μιλήσω για αυτόν, να του ευχηθώ καλή επιτυχία σε ότι κάνει και φυσικά σε εσένα που ξέρεις πόσο σε αγαπάω». «Με τον Αντύπα έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr