Ραμόνα Βλαντή: Θα συνεργαζόμουν με τη Βίκυ Καγιά, αλλά δε νομίζω να θέλει η ίδια

14:20 - 15/11/2022

«Απασφάλισε» η Ραμόνα Βλαντή για τις Σοφία Χατζηπαντελή και Βίκυ Καγιά, με δηλώσεις που έκανε στον Αλέξη Μπαρτσώκα και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. «Όλοι είναι με ένα χαμόγελο μπροστά από την κάμερα. Από πίσω όμως; Εγώ ξέρω για τον χώρο της μόδας. Εγώ πιστεύω πάντα ότι πίσω από μία διπλωματική φιγούρα κρύβεται μια ... Περισσότερα To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: Θα συνεργαζόμουν με τη Βίκυ Καγιά, αλλά δε νομίζω να θέλει η ίδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σόφη Ζαννίνου: Όταν πέθανε ο πατέρας μου, έκλαιγε τόσο πολύ ο Θανάσης Βέγγος που είπα να τον πάρουν

Άγιος έρωτας – spoiler: Η Στέρνα μετράει νεκρούς, Κλεάνθης, Πόπη και Γιάννος αφήνουν την τελευταία τους πνοή

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θέλει να συνεχίσουν οι συζητήσεις με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Όμορφη κίνηση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Λεωφόρου: Γέμισαν με λούτρινα αρκουδάκια το παρκέ

Λευτέρης Πανταζής – Κόνι Μεταξά: Βίντεο από το νοσοκομείο ενώ παρακολουθούν τη συναυλία της Άννας Βίσση

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πρέπει να κρατήσουμε με νύχια και με δόντια τις τηλεοπτικές εκπομπές