Φαν Χάαλ: «Η Ολλανδία είναι πιο δυνατή από το 2014»

19:00 - 20/11/2022

Φαν Χάαλ: «Η Ολλανδία είναι πιο δυνατή από το 2014» 20/11/2022 Η Ολλανδία κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας πριν από οκτώ χρόνια και το γεγονός αυτό κάνει τον Λουίς Φαν Χάαλ να ονειρεύεται και να το κάνει χωρίς να κρύβεται, με τον ομοσπονδιακό προπονητή των οράνιε να είναι ξανά στον πάγκο της εθνικής ομάδας όπως και το 2014 και να υποστηρίζει πως αυτή η ομάδα που έχει τώρα στα χέρια του είναι αρκετά καλύτερη. "Το 2014 τερματίσαμε τρίτοι έχοντας μία ομάδα που ήταν ποιοτικά σε χαμηλότερο επίπεδο σε σύγκριση με την τωρινή. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ", τόνισε ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στην Σενεγάλη την ερχόμενη Δευτέρα (2

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαν Χάαλ: Η Ολλανδία είναι πιο δυνατή από το 2014

Η Ολλανδία κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας πριν από οκτώ χρόνια και το γεγονός αυτό κάνει τον Λουίς Φαν Χάαλ να ονειρεύεται και να το κάνει χωρίς να κρύβεται, με τον ομοσπονδιακό προπονητή των οράνιε να είναι ξανά στον πάγκο της εθνικής ομάδας όπως και το 2014 και να υποστηρίζει πως αυτή η ομάδα που έχει τώρα στα χέρια του είναι αρκετά καλύτερη. ...

Διαβάστε το στο real.gr

Μουντιάλ 2022, Φαν Χάαλ: «Η Ολλανδία είναι πιο δυνατή από το 2014, είμαι οπαδός του Μανέ”

Ο Λουίς Φαν Χάαλ υποστήριξε πως η φειτνή Ολλανδία είναι καλύτερη από την ομάδα που κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ του 2014 ενώ δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τον Σαντιό Μανέ, που λόγω τραυματισμού θα λείψει από το μεγάλο ραντεβού. Η Ολλανδία κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας πριν από οκτώ […] The post Μουντιάλ 2022, Φαν Χάαλ: «Η Ολλανδία είναι πιο δυνατή από το 2014, είμαι οπαδός του Μανέ” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)