Μέρκελ: «Στο τέλος της θητείας μου δεν μπορούσα πια να επιβληθώ στον Πούτιν»

17:12 - 24/11/2022

Η πρώην καγκελάριος ‘Ανγκελα Μέρκελ παραδέχεται ότι έναν χρόνο πριν από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, σχεδίαζε από κοινού με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν τη διοργάνωση συνομιλιών με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, «αλλά δεν είχα πλέον δύναμη να το επιβάλω». Κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας επίσκεψής μου στη Μόσχα τον Αύγουστο του 2021, είχα την […] Το άρθρο Μέρκελ: «Στο τέλος της θητείας μου δεν μπορούσα πια να επιβληθώ στον Πούτιν» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παραδοχή από την Μέρκελ: Στο τέλος της θητείας μου δεν μπορούσα να επιβληθώ στον Πούτιν

Μόνο η εξουσία μετρά για τον πρόεδρο της Ρωσίας, παραδέχεται η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας στο Spiegel - Να μην καλλιεργούνται υπερβολικές προσδοκίες στην εξωτερική πολιτική, προειδοποιεί

Διαβάστε το στο

Μέρκελ: «Στο τέλος της θητείας μου δεν είχα την εξουσία να επιβληθώ στον Πούτιν»

«Είχα τελειώσει για τον Πούτιν, δεν είχα πια εξουσία» ανέφερε η πρώην καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ

Διαβάστε το στο

Μέρκελ: «Στο τέλος της θητείας μου δεν είχα την εξουσία να επιβληθώ στον Πούτιν»

«Είχα τελειώσει για τον Πούτιν, δεν είχα πια εξουσία» ανέφερε η πρώην καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

«Στο τέλος της θητείας μου δεν είχα πλέον ισχύ για να επιβληθώ στον Πούτιν» παραδέχεται η Άγκελα Μέρκελ

Τη διοργάνωση συνομιλιών με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, έναν χρόνο πριν από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, σχεδίαζε η πρώην καγκελάριος ‘Αγκελα Μέρκελ από κοινού με τον γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν… «Στο τέλος της θητείας μου δεν είχα πλέον ισχύ για να επιβληθώ στον Πούτιν» παραδέχεται η Άγκελα Μέρκελ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ανγκελα Μέρκελ: Δεν είχα τη δύναμη να επιβληθώ στον Πούτιν

Η τελευταία συνέντευξη της Άνγκελα Μέρκελ.

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Άνγκελα Μέρκελ: «Στο τέλος της θητείας μου δεν είχα πλέον ισχύ για να επιβληθώ στον Πούτιν»

Η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ παραδέχεται ότι έναν χρόνο πριν την εισβολή στην Ουκρανία, σχεδίαζε διοργάνωση συνομιλιών με τον Πούτιν. The post Άνγκελα Μέρκελ: «Στο τέλος της θητείας μου δεν είχα πλέον ισχύ για να επιβληθώ στον Πούτιν» appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Παραδοχή από Μέρκελ: «Στο τέλος της θητείας μου δεν είχα πλέον ισχύ για να επιβληθώ στον Πούτιν»

Διηγείται την εντύπωση που της έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την τελευταία επίσκεψή της στη Μόσχα

Διαβάστε το στο news.gr

Μέρκελ: «Στο τέλος της θητείας μου δεν είχα ισχύ για να επιβληθώ στον Πούτιν»

«Δεν είχα πλέον τη δύναμη να επιβάλω συνομιλίες. Όλοι ήξεραν: το φθινόπωρο φεύγει»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]