Βάσια Τριφύλλη: Το μόνο που μου έχει μείνει από τους Αυθαίρετους είναι ο Δημήτρης Πουλικάκος

08:34 - 04/12/2022

Τι λέει η Βάσια Τριφύλλη για τον περιβόητο καβγά της με τον Απόστολο Γκλέτσο. Η Βάσια Τριφύλλη έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τον Γιάννη Ξυνόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον περιβόητο καβγά της στον αέρα του Mega με τον Απόστολο Γκλέτσο. «Ακόμη γι’ αυτό το περιστατικό με ρωτάνε. ... Περισσότερα To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: Το μόνο που μου έχει μείνει από τους Αυθαίρετους είναι ο Δημήτρης Πουλικάκος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσια Τριφύλλη: "Από τους Αυθαίρετους το μόνο που μου έχει μείνει πιο πολύ είναι ο Δημήτρης Πουλικάκος"

Eξομολογείται για τον περιβόητο καβγά της με τον Απόστολο Γκλέτσο

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΠΑΟΚ: Μέρος του προγράμματος ο Ζίβκοβιτς

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης συγκινεί: «Δεν με αγκάλιασε κάποιος να μου πει ποιο είναι το καλό και το κακό»

Μπλόκα αγροτών: Κλείνουν και οι παρακαμπτήριοι από την Παρασκευή – Τα σημεία κλειδιά και τι θα γίνει με την έξοδο των Χριστουγέννων

Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει δυναμικά στην Heaven Music

Νέος γύρος έντασης με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο επίορκος Λαζαρίδης ο συκοφάντης», «είπες παιδεραστή τον Άδωνι Γεωργιάδη»

Θεσσαλονίκη: Δευτέρα και Τρίτη απολογούνται τα μέλη του κυκλώματος trafficking – Οι οίκοι ανοχής, τα «φρουτάκια» και οι 17 συλλήψεις