«Blind Dinner» από τη Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τον chef Σωτήρη Κοντιζά

10:52 - 05/12/2022

Η Νο1 Σχολής Γαστρονομίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με την κοινωνική επιχείρηση «Με Άλλα Μάτια», διοργάνωσε ένα ξεχωριστό δείπνο σε συνθήκες μερικού σκότους, με στόχο την ευαισθητοποίηση απέναντι στα άτομα…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Blind Dinner» από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τον chef Σωτήρη Κοντιζά

«Blind Dinner» από τη Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τον chef Σωτήρη Κοντιζά.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Blind Dinner» από τη Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τον chef Σωτήρη Κοντιζά

Το συγκεκριμένο blind dinner αποτέλεσε μια special «μεταφορά» του επιτυχημένου POP-UP Restaurant Project.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

«Blind Dinner» από τη Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τον chef Σωτήρη Κοντιζά

Η Νο1 Σχολής Γαστρονομίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με την κοινωνική επιχείρηση «Με Άλλα Μάτια», διοργάνωσε ένα ξεχωριστό δείπνο σε συνθήκες μερικού σκότους, με στόχο την ευαισθητοποίηση απέναντι στα άτομα με πρόβλημα όρασης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο mothersblog.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

Παπαδημητρίου και Βελισσάριος στην τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Συντάξεις και επιδόματα μέχρι αύριο, Παρασκευή, 26 Απριλίου

Πάσχα: Αντίστροφη μέτρηση για τα σχολεία - Αύριο το τελευταίο κουδούνι

Mε λαμπάδες και ηλεκτρονικά παιχνίδια το «Καλάθι των Νονών»

Συμφωνία για μεταναστευτικό: Οργή Ράμα κατά RAI μετά από αποκαλύψεις για διεφθαρμένο συνεργάτη του

Σε ισχύ το «καλάθι του Πάσχα» - Αρνί, κατσίκι και τσουρέκια στις νέες κατηγορίες τροφίμων