Μαρία Αναστασοπούλου: Έκανε τεστ πριν ξεκινήσει η εκπομπή και βγήκε θετική στον κορονοϊό

10:22 - 07/12/2022

Εκτός της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε σήμερα η Μαρία Αναστασοπούλου. Η παρουσιάστρια έκανε τεστ για κορονοϊό λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, το οποίο βγήκε θετικό και επέστρεψε στο σπίτι της. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κολλάει, όπως είπε η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη. «Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, πάντα υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι και για τη δική μας ασφάλεια και για όλων όσων εργάζονται εδώ» είπε ο παρουσιαστής. «Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά, είναι θετικό. Για πέντε μέρες, δυστυχώς, δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορονοϊό το Μαράκι μας. Εγώ είπα ψ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αναστασοπούλου: Έφυγε στη μέση της εκπομπής λόγω… κορωνοϊού

Το πρωί της Τετάρτης (7/12) η Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε εκτάκτως από το πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα».Η παρουσιάστρια, παρότι βρέθηκε κανονικά στη θέση της στην έναρξη της εκπομπής, λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.Ο Γιώργος Παπαδάκης ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για αυτή την εξέλιξη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι σας […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας