Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά: «Αν είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος, εγώ φεύγω – Με έχει κάνει block»
11:54 - 08/12/2022
Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 7/12 στην εκδήλωση για το Make
To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά: «Αν είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος, εγώ φεύγω – Με έχει κάνει block» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά: Αν είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος, φεύγω εγώ
Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συναντήθηκε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση του «Make a Wish» για τους δημοσιογράφους. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τους συνεργάτες του «Πρωινού μας» αν κουβέντιασαν για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, που φήμες θέλουν να περνάει κρίση, αλλά δεν έδωσε απάντηση. Ωστόσο τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο μέλλον, με την Έλενα Χριστοπούλου να αντιδρά λέγοντας «Αν είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος, φεύγω εγώ». «Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μη βγαίνουμε για ποτάκι, εγώ δεν βγαίνω έξω,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά για Ουγγαρέζο: «Αν είναι να έρθει εδώ, παίρνω και το κινητό μου και φεύγω εγώ»
Σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης για τους δημοσιογράφους από το Make a Wish, η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκαν μετά από καιρίΣε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης για τους δημοσιογράφους από το Make a Wish, η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκαν μετά από καιρίΟι συνεργάτες της στο Πρωινό μας ρώτησαν την παρουσιάστρια για το περιεχόμενο της κουβέντας που είχαν κι εκείνη αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τη σχέση […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Χριστοπούλου: «Αν είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος, εγώ φεύγω – Με έχει κάνει block»
Έλενα Χριστοπούλου: «Εκείνος έχει κάνει block. Τότε μιλούσαμε όταν ήρθα στην εκπομπή και ήταν και εκείνος, μετά δε θυμάμαι».
Διαβάστε το στο neolaia.gr