Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού»
08:46 - 15/12/2022
Για τον χαμό που έγινε με τη Μαρία Σολωμού και τον ρεπόρτερ του Open συζήτησαν σήμερα στον αέρα του “Mega […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη για Μαρία Σολωμού: Ταυτίζομαι μαζί της
«Θεωρώ ότι είναι μια φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου», λέει η Ελεονώρα Μελέτη. Στον αέρα του «Mega Καλημέρα» συζήτησαν σήμερα για τον χαμό που έγινε με τη Μαρία Σολωμού και τον ρεπόρτερ του Open. Η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα, τόνισε πως ταυτίζεται με την ηθοποιό. «Δεν με ενοχλεί καθόλου που η Μαρία Σολωμού αντέδρασε έτσι. Θεωρώ ότι ... Περισσότερα
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη για Μαρία Σολωμού: Ταυτίζομαι μαζί της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού»
Η Ελεονώρα Μελέτη δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και πήρε το μέρος της Μαρίας Σολωμού μετά την αντίδραση της δεύτερης σε ρεπόρτερ του Open.Η Ελεονώρα Μελέτη δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και πήρε το μέρος της Μαρίας Σολωμού μετά την αντίδραση της δεύτερης σε ρεπόρτερ του Open.Μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα είπε συγκεκριμένα: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που η Μαρία Σολωμού αντέδρασε έτσι. Θεωρώ ότι είναι μία φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου. Ταυτίζομαι με τη Μαρία. Κι εγώ σε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλεονώρα Μελέτη: "Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού"
"Κι εγώ σε προσωπικές μου στιγμές άμα τσαντιστώ ή κάτι με εκνευρίζει το έχω εύκολο"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΕλεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού»
Η πρόσφατη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού σε ρεπόρτερ, είναι ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν [...]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr