Ελένη Χατζίδου: Πώς εμπνεύστηκε ο Παντελής Παντελίδης τη μεγάλη επιτυχία «Χειρότερα» που της έγραψε

21:26 - 16/12/2022

Με αφορμή την αποκάλυψη της Κατερίνας Στανίση για το πώς «γεννήθηκε» η μεγάλη της επιτυχία «Μυστικέ μου έρωτα», η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό του Breakfast@Star, τη δική της εμπειρία. «Ελένη σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ποτέ;» ρώτησε η Μαίρη Αργυριάδου την Ελένη Χατζίδου. «Να δώσω φιλί και να μου γράψουν τραγούδι; Όχι. Ο Παντελής Παντελίδης όμως μου έγραψε το τραγούδι το Χειρότερα, επειδή εμπνεύστηκε από έναν χωρισμό μου. Του διηγήθηκα μια ιστορία χωρισμού και το ‘γραψε» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου και πρόσθεσε: «Εγώ δεν του είπα ότι έχω αυτά τα συναισθήματα, απλά του είπα πώς έγινε ο χωρισμός και πώς τον βρήκα με άλλη σχέση». Ο σύζυγός

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Χατζίδου: Πώς εμπνεύστηκε ο Παντελίδης το τραγούδι «Χειρότερα»

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από τη μεγάλη επιτυχία «Χειρότερα» που της έγραψε ο Παντελής Παντελίδης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνει επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων

Εορτές Χριστουγέννων: Ποια μέρα θα πάνε για τελευταία φορά σχολείο το 2025 οι μαθητές

Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα από κράνμπερι

Αμερικανικές δυνάμεις κατάσχεσαν στρατιωτικό υλικό σε πλοίο που είχε προορισμό το Ιράν στον Ινδικό Ωκεανό

Οξειδωμένη οβίδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης