Μου είχαν προτείνει την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

10:33 - 24/01/2020

Η Ελισάβετ Μουτάφη εξομολογήθηκε Στη φωλιά των Κου Κου πως βρέθηκε πολύ κοντά σε δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς σειρές […] The post Μου είχαν προτείνει την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Μουτάφη: Μου είχαν προτείνει το ρόλο της Μυρσίνης στις «Άγριες Μέλισσες»

«Την κάνει η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία είναι απίστευτη. Την έχω δει και είναι εξαιρετική. Ίσως ήμουν λίγο μικρή», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο

Αυτή η ηθοποιός είχε δεχτεί πρώτα πρόταση να υποδυθεί την Μυρσίνη στις «Άγριες Μέλισσες» (βίντεο)

«Ίσως ήμουν λίγο μικρή»

Διαβάστε το στο

Ελισάβετ Μουτάφη: Μου είχαν προτείνει την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

Το ότι βρέθηκε πολύ κοντά σε δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς σειρές του ΑΝΤ1, αλλά τελικά δεν πήρε κανέναν από τους δύο, αποκάλυψε η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας στη φωλιά των Κου Κου. Μάλιστα, η μία περίπτωση ήταν ο ρόλος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες. “Μου είχε γίνει πρόταση για τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που το κάνει η Μαριάννα Τουμασάτου, γιατί είναι λατρεμένη φίλη και σπουδαία ηθοποιός. Επειδή είχα κλείσει ήδη την Οργή και μπορεί να παιζόταν το ένα πριν από το άλλο, δεν θα μπορούσα να είμαι σε δύο σειρές καπάκι στο ίδιο κανάλι. Μου είχαν προτείνει την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες. Την κάνει η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία είναι απίστευτη. Την έχω

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μου είχαν προτείνει τον ρόλο της Μυρσίνης στις "Άγριες Μέλισσες". Ίσως ήμουν λίγο μικρή...

Το ότι βρέθηκε πολύ κοντά σε δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς σειρές του ΑΝΤ1, αλλά τελικά δεν πήρε κανέναν από τους δύο, αποκάλυψε η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο. «Μου είχε γίνει πρόταση για τη σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα", αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που το κάνει η Μαριάννα Τουμασάτου, γιατί είναι λατρεμένη φίλη και σπουδαία ηθοποιός. Επειδή είχα κλείσει ήδη την "Οργή" και μπορεί να παιζόταν το ένα πριν από το άλλο, δε θα μπορούσα να είμαι σε δύο σειρές καπάκι στο ίδιο κανάλι» είπε αρχικά. «Μου είχαν προτείνει την...

Διαβάστε το στο entertv.gr

“Μου είχαν προτείνει την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες”

Ποια ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση;

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο