Oσομπούκο κοκκινιστό
12:18 - 25/12/2022
Υλικά 1 κιλό μοσχαρίσια κότσια, κομμένα σε μικρά κομμάτια 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 μεγάλο καρότο, ψιλοκομμένο 2/3 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 2/3 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού κρέατος 400 γρ. ντομάτες σε κύβους Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση Για το γαρνίρισμα: 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, 2 κ. γλ. τριμμένο ξύσμα λεμονιού, 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό Εκτέλεση Πασπαλίστε ελαφρά τα μοσχαρίσια κότσια με αλεύρι και λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το μοσχαράκι και μαγειρέψτε το μέχρι να ροδίσει εξωτερικά. Αφαιρέστε το σε ένα μπολ και κ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr