Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τις Άγριες Μέλισσες: Μου πρότειναν να παίξω τη Μυρσίνη

19:45 - 24/01/2020

Για τις δύο προτάσεις που τις έκαναν τελευταία από δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε η ηθοποιός...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τις Άγριες Μέλισσες: Μου πρότειναν να παίξω τη Μυρσίνη

Για  τις δύο προτάσεις που τις έκαναν τελευταία από δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη σε συνέντευξή της. Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός «Στη φωλιά των Κου Κου» της είχαν πει να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». «Μου είχε γίνει πρόταση για τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που το κάνει η Μαριάννα Τουμασάτου, γιατί είναι λατρεμένη φίλη και σπουδαία ηθοποιός. Επειδή είχα κλείσει ήδη την Οργή και μπορεί να παιζόταν το ένα πριν από το άλλο, δεν θα μπορούσα να είμαι σε δύο σειρές καπάκι στο ίδιο κανάλι. Μου είχαν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας