Σουντανί: «Θέλω να πάρω τίτλο και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό...»
20:11 - 24/01/2020
Ο Χιλάλ Σουντανί μίλησε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα “ Alaraby.co.uk” για τον Ολυμπιακό και κλήθηκε να απαντήσει στον ποιον θεωρεί καλύτερο Αφρικανό παίκτη, τον Μοχάμεντ Σαλάχ ή τον Ριγιάντ Μαχρέζ.Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων:
Για την επιλογή του Ολυμπιακού: Στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχα πάει επειδή η ομάδα θα μου έδινε τη δυνατότητα να παίξω στο Champions League. Ελπίζω και θέλω να πάρω τον τίτλο στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσω εδώ. Η ομάδα μου το χρειάζεται αυτό μετά από... απουσία δύο ετών από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο τίτλος αυτός θα είναι σπουδαίος. Ήταν ένα όνειρό μου να παίξω Αγγλία και το έκανα για έναν χρόνο. Ο τρ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σουντανί: Θέλω να πάρω τίτλο και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό, καλύτερος του Σαλάχ ο Μαχρέζ
Ο Χιλάλ Σουντανί σε συνέντευξή του στο εξωτερικό στάθηκε στον Ολυμπιακό και κλήθηκε να απαντήσει στον ποιον θεωρεί καλύτερο Αφρικανό παίκτη, τον Σαλάχ ή τον Μαχρέζ
Διαβάστε το στο Σουντανί: «Θέλω να πάρω τίτλο και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό...»
Ο Χιλάλ Σουντανί μίλησε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα “ Alaraby.co.uk” για τον Ολυμπιακό και κλήθηκε να απαντήσει στον ποιον θεωρεί καλύτερο Αφρικανό παίκτη, τον Μοχάμεντ Σαλάχ ή τον Ριγιάντ Μαχρέζ.
Διαβάστε το στο real.gr