Ελένη Μενεγάκη: Η απορία για τη σχέση Βασάλου-Βαλαβάνη – «Χωρίσανε ή είναι μαζί»;

15:28 - 10/01/2023

Το «Survivor all Star» σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της στην εκπομπή της στο Mega. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε μια απορία και την μοιράστηκε με τους συνεργάτες της, καθώς θέλησε να μάθει αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν τελικά χωρίσει. «Ρε παιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι; […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Xωρίσανε και χαίρεται ή είναι μαζί;»

Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Survivor All Star εξέφρασε on air την απορία της To άρθρο Ελένη Μενεγάκη για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Xωρίσανε και χαίρεται ή είναι μαζί;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»