Έτσι σχολίασε ο Ματίας Αλμέιδα την ανανέωση του με την ΑΕΚ

21:10 - 11/01/2023

Έτσι σχολίασε ο Ματίας Αλμέιδα την ανανέωση του με την ΑΕΚ 11/01/2023 Ευτυχής που επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ δήλωσε μετά το 3-0 επί της Κηφισιάς για το Κύπελλο ο Ματίας Αλμέιδα, που γνώρισε την αποθέωση κατ’ επανάληψη από τους οπαδούς της «Ένωσης». «Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα δεν είχα καμία αμφιβολία. Όταν γνώρισα το εσωτερικό αυτό του κλαμπ, μου έδωσε μεγάλη χαρά που ο πρόεδρος και η διοίκηση μού έδωσαν τη δυνατότητα να συνεχίσω. Οι προπονητές ψάχνουν να βρουν μια ομάδα για να δουν τι θα κάνουν στη συνέχεια, αλλά εγώ δεν είμαι τέτοια περίπτωση. Χάρηκα με αυτό που αποφάσισε η διοίκηση», ανέφερ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Tο μήνυμα του Αλμέιδα μετά την ανανέωση του συμβολάιου του!

Δείτε το tweet όλο νόημα του Ματίας Αλμέιδα  για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. «Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δoυλέψουμε παρέα, είναι επιτυχία» Aυτό ήταν το μήνυμα του Ματίας Αλμέιδα μέσω του πρωσοπικού του λογαριασμού στο twitter, μια μέρα μετά […] The post Tο μήνυμα του Αλμέιδα μετά την ανανέωση του συμβολάιου του! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)