Κύπελλο Ελλάδας: Σλοβένος παλιός... γνώριμος σφυρίζει στην Τούμπα, όλοι οι ορισμοί των πρώτων αγώνων των «8»
15:58 - 16/01/2023
Κύπελλο Ελλάδας: Σλοβένος παλιός... γνώριμος σφυρίζει στην Τούμπα, όλοι οι ορισμοί των πρώτων αγώνων των «8»
16/01/2023
Τους διαιτητές των πρώτων αγώνων για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Επιλογή της ΚΕΔ για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Παναθηναϊκού στην Τούμπα είναι ο Σλάβκο Βίντσιτς.
Πρόκειται για Σλοβένο που έχει προηγούμενη εμπειρία από Ελλάδα, έχοντας διευθύνει ξανά παιχνίδι των δυο ομάδων και συγκεκριμένα αυτό του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-20 που έληξε 2-2 με πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 101’.
Επίσης έχει σφυρίξει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ της σεζόν 2020-21 που έληξε επίσης 2-2, ενώ ήταν ο ρέφερι και του περσινού ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθην
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr