Λάκης Γαβαλάς: «Βαρέθηκα τον Λάκη Γαβαλά να κάνει “καραγκιοζιλίκια” εμφανίσεις»

12:52 - 17/01/2023

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Βαρέθηκα τον Λάκη Γαβαλά να κάνει “καραγκιοζιλίκια” εμφανίσεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λάκης Γαβαλάς «σφάζει» τον… Λάκη Γαβαλά: «Βαρέθηκα τα καραγκιοζιλίκια που έκανε»

Τι είπε ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: "Βαριέμαι τον εαυτό μου με τα καραγκιοζιλίκια που έκανα"

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα του στον χώρο της μόδας, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι δεν συμμετέχει τελικά στην κριτική επιτροπή του φετινού My style rocks.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Βαριέμαι τον εαυτό μου με τα καραγκιοζιλίκια που έκανα, θέλω σήμερα να είμαι διαφορετικός»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα του στον χώρο της μόδας, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι δεν συμμετέχει τελικά στην κριτική επιτροπή του φετινού My style rocks.Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα του στον χώρο της μόδας, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι δεν συμμετέχει τελικά στην κριτική επιτροπή του φετινού My style rocks.Ο σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου αρχικά είπε: «Δεν θέλω να ευνοήσω ή να καταδικάσω κάτι πριν δω τι γίνεται. Μέχρι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λάκης Γαβαλάς: "Βαρέθηκα τον Λάκη Γαβαλά να κάνει “καραγκιοζιλίκια” εμφανίσεις"

"Θέλω να είμαι διαφορετικός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο