Φετφατζίδης: «Στόχος μου να ξαναγίνω μέλος της Εθνικής Ελλάδας»

20:08 - 02/02/2023

Φετφατζίδης: «Στόχος μου να ξαναγίνω μέλος της Εθνικής Ελλάδας» 02/02/2023 Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια εκτός Ευρώπης ο Γιάννης Φετφατζίδης επέστρεψε στην Γηραιά Ήπειρο και μάλιστα στην γνώριμη για αυτόν Ιταλία, με την ΣΠΑΛ να γίνεται ο τρίτος κατά σειρά σταθμός στην καριέρα του στη γειτονική χώρα μετά από τις Τζένοα και Κιέβο. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι (αγωνίζεται στην Serie B) στις 23 Ιανουαρίου και μετά από το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, όπου μεταξύ άλλων δεν έκρυψε την επιθυμία του να γίνει ξανά μέλος της Εθνικής Ελλάδας. "Δεν πιστεύω ό

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φετφατζίδης: «Στόχος μου να ξαναγίνω μέλος της Εθνικής, έχω μιλήσει με τον Πογιέτ»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης κατά την παρουσίαση του από την Σπαλ τόνισε πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ιταλία και δεν εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική.

Διαβάστε το στο

Φετφατζίδης: «Στόχος η επιστροφή στην Εθνική»

Παίκτης της ΣΠΑΛ είναι με κάθε επισημότητα ο Γιάννης Φετφατζίδης, με τον 32χρονο εξτρέμ να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάει στην Β΄ κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ενώ αποκάλυψε πως στόχος του είναι να επιστρέψει και στις κλήσεις της εθνικής.   «Δεν πιστεύω […] The post Φετφατζίδης: «Στόχος η επιστροφή στην Εθνική» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)