Θέλει Βλαχοδήμο και Γκονσάλο Ράμος από την Μπενφίκα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

16:04 - 07/02/2023

Η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Γκονσάλο Ράμος από την Μπενφίκα Αυτό αναφέρουν ΜΜΕ στην Αγγλία, ρεπορτάζ που αναπαράγεται και στην Πορτογαλία. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «O Jogo», επανήθλαν στο προσκήνιο Βλαχοδήμος και Γκονσάλο Ράμος που «είναι ανάμεσα σε πολλές λύσεις που μελετούν οι υπεύθυνοι των “κόκκινων διαβόλων” για να ενισχύσουν […] The post Θέλει Βλαχοδήμο και Γκονσάλο Ράμος από την Μπενφίκα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάει για διπλό «μπαμ» με Βλαχοδήμο και Γκονζάλο Ράμος η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται έτοιμη να καταθέσει «τρελή» πρόταση στην Μπενφίκα τόσο για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο όσο και για τον Γκονζάλο Ράμος.

Διαβάστε το στο in.gr

Θέλει Βλαχοδήμο και Ράμος «πακέτο» από Μπενφίκα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Θέλει Βλαχοδήμο και Ράμος «πακέτο» από Μπενφίκα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 07/02/2023 Τον «δικό μας» Οδυσσέα Βλαχοδήμο αλλά και τον Γκονζάλο Ράμος φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι! Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν ΜΜΕ τόσο στην Αγγλία όσο και στην Πορτογαλία, καταγράφοντας τα δεδομένα για τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα και τον Πορτογάλο επιθετικό, συμπαίκτη του στην Μπενφίκα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «O’ Jogo», οι δύο άσοι των Λουζιτανών «είναι ανάμεσα σε πολλές λύσεις που μελετούν οι υπεύθυνοι των "κόκκινων διαβόλων" για να ενισχύσουν την ομάδα του Τεν Χαγκ την επόμενη σεζόν». Παράλλη

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»