«Μου φώναζαν "σε μισώ" στο Σύνταγμα» - Ο κακός των «Μελισσών» ήταν κάποτε... Διονυσάκης (Videos)

18:00 - 19/10/2019

ΕΛΛAΔΑ  Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ως «Μελέτης» στη σειρά Άγριες Μέλισσες κατάφερε να γίνει ένας από τους «κακούς» της ελληνικής τηλεόρασης. Το φανατικό κοινό των Άγριων Μελισσών είδε στον ήρωα που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης τον πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από αιχμηρά. Ο ηθοποιός μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» και περιέγραψε την αντίδραση δύο τηλεθεατριών, όταν τον είδαν. «Προχθές ήμουν στον Σύνταγμα με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, τον Γιάννο από τις Άγριες Μέλισσες και ήταν δύο κυρίες και μου λένε: «Σε μισώ! Σε μισώ! Σε μισώ»! Λέω: «Είναι ρόλος, καταλαβαίνετε»…», διηγήθηκε γελώντας ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, στη συνέχεια, αποκάλυψε τι θα γίνει

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μου φώναζαν «σε μισώ» στο Σύνταγμα» – Ο κακός των «Μελισσών» ήταν κάποτε… ο Διονυσάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ως «Μελέτης» στη σειρά Άγριες Μέλισσες κατάφερε να γίνει ένας από τους «κακούς» της ελληνικής τηλεόρασης. Το φανατικό κοινό των Άγριων Μελισσών είδε στον ήρωα που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης τον πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από αιχμηρά. Ο ηθοποιός μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» και περιέγραψε την αντίδραση […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)