Ζυμαρικά με καπνιστό σολομό
12:28 - 12/02/2023
Υλικά 450 γρ. σπαγγέτι 230 γρ. καπνιστό σολομό, κομμένο σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς 1/4 φλ. τσαγιού κάπαρη, στραγγισμένη 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/4 φλ. τσαγιού λευκό κρασί 3/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος Χυμό από 1/2 λεμόνι Αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 2 κ. σ. φρεσκοκομμένο άνηθο, συν περισσότερο για το γαρνίρισμα Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν al dente. Σουρώστε, κρατώντας 1/2 φλιτζάνι νερό και επιστρέψτε τα στην κατσαρόλα. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεστάνετε το λάδι. Προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr