Η Κατιάνα Μπαλανίκα εξομολογείται: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

17:52 - 13/02/2023

Καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής Studio 4 βρέθηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Η Κατιάνα Μπαλανίκα εξομολογείται: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός, δεν νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας»

«Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, τεράστιο κεφάλαιο» είπε 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός, δεν νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας»

«Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, τεράστιο κεφάλαιο» είπε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δεν είναι στη ζωή κανενός…»

«Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο ο μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ όπου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πορεία της στο θέατρο, το κεφάλαιο «Γιώργος Μαρίνος» αλλά και τις στιγμές που θέλησε να απομακρυνθεί απ’ όλους.Η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ όπου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πορεία της στο θέατρο, το κεφάλαιο «Γιώργος Μαρίνος» αλλά και τις στιγμές που θέλησε να απομακρυνθεί απ’ όλους.«Ο Γιώργος δεν είναι στη ζωή κανενός. Δε νομίζω ότι θέλει να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η To άρθρο Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατιάνα Μπαλανίκα: “Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός – Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας”

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Μαρίνο, που όπως είπε χαρακτηριστικά υπήρξε ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή της. “Ο Γιώργος δεν είναι στη ζωή κανενός. Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής […] The post Κατιάνα Μπαλανίκα: “Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός – Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δεν θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας»

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα της αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο. «Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες ήταν που τα παράτησα όλα. Είχα μία τάση μεγάλη να φύγω τότε. Είμαι του φευγιού, το είχα από μικρή αυτό. Γιατί να το εξηγήσω μέσα […] The post Η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δεν θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»