Η Ζέτα Μακρυπούλια απαντά για το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1: «Είναι κάποια πράγματα που θέλω να προσέξω ιδιαίτερα»

02:04 - 22/02/2023

Στο πλατό του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη η Ζέτα Μακρυπούλια. Η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια […] The post Η Ζέτα Μακρυπούλια απαντά για το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1: «Είναι κάποια πράγματα που θέλω να προσέξω ιδιαίτερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ζέτα Μακρυπούλια για το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 που λήγει: «Θα δούμε τι θα συμβεί»

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων μίλησε μεταξύ άλλων για το συμβόλαιό της στον ΑΝΤ1, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. «Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, όπως και δεν είχα ιδέα και πριν από δύο χρόνια που πάλι έληγε το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ζέτα Μακρυπούλια για το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1: «Είναι κάποια πράγματα που θέλω να προσέξω ιδιαίτερα»

«Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια. Θα κάτσουμε να τα δούμε και θα δούμε τι θα συμβεί»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο