Μύδια στον ατμό με σάλτσα λευκού κρασιού
11:58 - 24/02/2023
Υλικά 1 κιλό μύδια, καθαρισμένα 1 κ. σ. βούτυρο 2 μικρά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 2 κ. σ. κρέμα γάλακτος 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Φέτες λεμονιού, για το σερβίρισμα 1 μπαγκέτα, ζεσταμένη για το σερβίρισμα Εκτέλεση Λιώστε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καπάκι σε μέτρια φωτιά. Όταν το βούτυρο αρχίσει να κοχλάζει, ανακατέψτε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου, το λευκό κρασί και τα μύδια και ανακατέψτε καλά. Σκεπάστε την κατσαρόλα με το καπάκι και μαγειρέψτε μέχρι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr