Χριστίνα Λαμπίρη: «Με την Τατιάνα δεν μιλάμε. Θα μιλήσουμε για κάποιο λόγο για να το λύσουμε»
16:00 - 25/02/2023
Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για την καθημερινότητά της, για την κόρη της αλλά και για την σχέση της με την Ιωάννα Μαλέσκου. «Το 24ωρο μου είναι γεμάτο. Και θα γράψω στο σάιτ μου, και θα ασχοληθώ με το εστιατόριο. Κάθε βράδυ είμαι στο εστιατόριο εκτός εάν λείπω στην Πάτρα ή για […]
The post Χριστίνα Λαμπίρη: «Με την Τατιάνα δεν μιλάμε. Θα μιλήσουμε για κάποιο λόγο για να το λύσουμε» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Λαμπίρη: «Με την Τατιάνα δεν μιλάμε – Την Ιωάννα Μαλέσκου την έφεραν με μία ετικέτα»
Η πρώην παρουσιάστρια για τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση και τις σχέσεις της με την πρώην συνεργάτιδά της και τη νέα φίλη της
Διαβάστε το στο news.grΧριστίνα Λαμπίρη: «Με την Τατιάνα δεν μιλάμε – Την Ιωάννα Μαλέσκου την έφεραν με μία ετικέτα»
Η πρώην παρουσιάστρια για τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση και τις σχέσεις της με την πρώην συνεργάτιδά της και τη νέα φίλη της Για τη ζωή της, τη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και τη φιλία που έχει πλέον με την Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε στην εκπομπή «OPEN Weekend» η Χριστίνα Λαμπίρη. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr