Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Οι ερωτικές σκηνές στη “Γη της Ελιάς” ήταν δύσκολες – Σκεφτόμουν μήπως ακουμπήσω κάπου που δεν πρέπει»

08:04 - 28/02/2023

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης το βράδυ της Δευτέρας 27/2 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show. Ο To άρθρο Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Οι ερωτικές σκηνές στη “Γη της Ελιάς” ήταν δύσκολες – Σκεφτόμουν μήπως ακουμπήσω κάπου που δεν πρέπει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραφαήλ Καρυωτάκης για τις ερωτικές σκηνές στη Γη της Ελιάς: «Σκεφτόμουν μήπως ακουμπήσω κάπου που δεν πρέπει»

Kαλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς» και μίλησε για τον ρόλο του. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Αντρέας Γεωργίου του έστειλε ένα μήνυμα προκειμένου να του στείλει ένα βίντεο με ένα κείμενο από τη σειρά, πέρασε «κάστινγκ» και έτσι πήρε τον λόγο του. «Τελειώνω […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης για τη «Γη της ελιάς»: «Οι ερωτικές σκηνές ήταν δύσκολες. Σκεφτόμουν μήπως ακουμπήσω κάπου που δεν πρέπει»

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show. Ο ίδιος μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Μega, «Η γη της ελιάς». Μάλιστα εξήγησε πως αυτή είναι η τελευταία του σεζόν στη σειρά. «Εγώ τελειώνω φέτος. Το έχω συζητήσει με τον Αντρέα. Το έχουμε συμφωνήσει. Για προσωπικούς μου λόγους που πρέπει να […] The post Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης για τη «Γη της ελιάς»: «Οι ερωτικές σκηνές ήταν δύσκολες. Σκεφτόμουν μήπως ακουμπήσω κάπου που δεν πρέπει» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της