Στήθος κοτόπουλο με σκορδάτη σάλτσα λεμονιού
12:18 - 05/03/2023
Υλικά 4 μικρά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση 1 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. ανάλατο βούτυρο, μοιρασμένο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 μέτριο κρεμμυδάκι, σε κύβους 2 κ. γλ. ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο 1 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 2 κ. σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού Εκτέλεση Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο κατά βούληση Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγειρέψτε το μέχρι να ροδίσει, περίπου 4-5 λεπτά. Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και χρησιμοποιώντας λαβίδα, γυρίστε το και μαγειρέψτε το, σκεπασμένο, μέχρι να ψηθε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr