Δώρα Τσαμπάζη: «Το πιο δύσκολο ήταν όταν έπρεπε να ανακοινώσω στην κόρη μου ότι ο πατέρας της έχει φύγει»
11:16 - 08/03/2023
Το Οκτώβριο του 2022 ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη, ενώ η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη έδινε τον δικό της αγώνα με τη διαχείριση του πένθους. Η ίδια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι η χειρότερη στιγμή ήταν όταν το ανακοίνωσε στην κόρη […]
The post Δώρα Τσαμπάζη: «Το πιο δύσκολο ήταν όταν έπρεπε να ανακοινώσω στην κόρη μου ότι ο πατέρας της έχει φύγει» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Τσαμπάζη: Το πιο δύσκολο ήταν να ανακοινώσει στην κόρη της ότι πέθανε ο μπαμπάς της
Η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε με τα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔώρα Τσαμπάζη: Το πιο δύσκολο ήταν να ανακοινώσω στην κόρη μου ότι ο πατέρας της «έφυγε» – Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της
H σύζυγος του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατό του άντρα της αλλά και την αντίδραση της κόρης της στο άκουσμα της τραγικής είδησης. Λίγους μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της, η σύζυγος του Ολυμπιονίκη, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη. «Είμαι καλά, είναι προσωπική κατάκτηση μου αυτό. Πέρασα μέσα από την φωτιά για να στέκομαι εδώ μπροστά σου και να σου λέω ότι είμαι καλά, δεν φοβάμαι», ανέφερε αρχικά η κα Τσαμπάζη. Όπως είπε, η περιπέτειά της ξεκίνησε, όταν έμαθε ότι ο άνδρας της διαγνώστηκε με καρκίνο. «Για μένα το πένθος ξεκινά, πριν χάσω τον άνθρωπό μου. Το πρώτο σοκ ήταν όταν έμ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔώρα Τσαμπάζη: Το πιο δύσκολο ήταν να ανακοινώσω στην κόρη μου ότι πέθανε ο πατέρας της-Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της
Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της και Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έχει καρκίνο μίλησε η Δώρα Τσαμπάζη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της και Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έχει καρκίνο μίλησε η Δώρα Τσαμπάζη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».Η σύζυγός του μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και δήλωσε αρχικά: «Είμαι καλά, είναι προσωπική κατάκτηση μου αυτό. Πέρασα μέσα από την φωτιά για να στέκομαι εδώ μπροστά σου και να […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr