Αυγά γεμιστά με κρέμα αβοκάντο
10:36 - 09/03/2023
Υλικά 6 μεγάλα αυγά 2 φέτες μπέικον, σε κύβους 1 αβοκάντο, κομμένο στη μέση 2 κ. σ. ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου κόλιανδρου 1 κ. σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού Ξύσμα από 1 λεμόνι Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο 1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν Εκτέλεση Ζεστάνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το μπέικον και μαγειρέψτε το μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό, περίπου 6-8 λεπτά. Μεταφέρετε το σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας, αφήστε το στην άκρη. Τοποθετήστε τα αυγά σε μια μεγάλη κατσαρόλα και καλύψτε τα με κρύο νερό. Φέρτε τα σε βρασμό και μαγειρέψτε τα για 1 λεπτό. Καλύψτε τα αυγά με ένα καπάκι και αποσύρετε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr