Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα παρμεζάνας και νιόκι
12:12 - 17/03/2023
Υλικά 700 γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμυδάκι, κομμένο σε κύβους 225 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κ. γλ. φρέσκα φύλλα θυμαριού 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη 1 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 1 1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1 πρέζα θρυμματισμένου κόκκινου πιπεριού 1 πακέτο νιόκι 3/4 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα 1/2 φλ. τσαγιού φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα 3 φλ. τσαγιού σπανάκι Αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεστάνετε 1 κουταλιά της σούπας λάδι. Προσθέστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε μέχρι να πάρει χρ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr