Ρονάλντο: «Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι πέρασα μια άσχημη περίοδο για την καριέρα μου»
20:30 - 22/03/2023
Ρονάλντο: «Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι πέρασα μια άσχημη περίοδο για την καριέρα μου»
22/03/2023
Δηλώσεις ενόψει της αυριανής (23/3, 21:45) αναμέτρησης της εθνικής Πορτογαλίας με το Λιχτενστάιν, έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο 38χρονος, πλέον ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ, μίλησε στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO 2024, χαρακτηρίζοντας άσχημη για την καριέρα του την περίοδο που φόρεσε για δεύτερη φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πρόσθεσε πως το ότι πέρασε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση, τον βοήθησε να καταλάβει ποιος βρίσκεται πραγματικά στο πλευρό του.
«Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή του βουνού,
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή του βουνού, πολλές φορές δεν βλέπεις τι υπάρχει από κάτω σου. Έγινα καλύτερος άνθρωπος μετά από τα όσα πέρασα τους τελευταίους μήνες. Πέρασα μια άσχημη περίοδο για την καριέρα μου, δεν έχω πρόβλημα να […]
The post Ρονάλντο: «Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι πέρασα μια άσχημη περίοδο για την καριέρα μου» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr