Λάκης Γαβαλάς: «Στο My Style Rocks έχουν τη συμπόνοια μου»
11:08 - 23/03/2023
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, το πρωινό της Πέμπτης. […]
The post Λάκης Γαβαλάς: «Στο My Style Rocks έχουν τη συμπόνοια μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: «Το My Style Rocks το θεωρώ στενάχωρο, έχουν τη συμπόνια μου!»
Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο ZouglaΛάκης Γαβαλάς: «Το My Style Rocks το θεωρώ στενάχωρο, έχουν τη συμπόνια μου!»
Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην τηλεόραση, αλλά και τον φετινό κύκλο του My Style Rocks. «Αν κάνω ξανά τα ίδια στην τηλεόραση, θα βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα κακό φαινόμενο. Εγώ θέλω να είμαι φαινόμενο σκέτο», είπε αρχικά. «Το My Style Rocks το φετινό το θεωρώ στενάχωρο, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΛάκης Γαβαλάς για My style rocks: «Το θεωρώ στενάχωρο, έχουν την συμπόνια μου»
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός
To άρθρο Λάκης Γαβαλάς για My style rocks: «Το θεωρώ στενάχωρο, έχουν την συμπόνια μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛάκης Γαβαλάς: "Στο My Style Rocks έχουν τη συμπόνοια μου"
"Αν κάνω ξανά τα ίδια στην τηλεόραση, θα βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα κακό φαινόμενο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr