Προσινέτσκι : «Μίλησα με τον Άρη και περιμένω την απάντηση τους»
15:50 - 23/03/2023
Μπορεί η ΠΑΕ Άρης να διέψευσε κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας τα σενάρια για τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι αλλά με σημερινές δηλώσεις του ο Κροάτης προπονητής ανέφερε ότι είχε ραντεβού με τους «κίτρινους»! «Ήμουν στην Ελλάδα, μιλήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Οι δημοσιογράφοι με κάποιο τρόπο το αποκαλύπτουν, αν και είναι πάντα […]
The post Προσινέτσκι : «Μίλησα με τον Άρη και περιμένω την απάντηση τους» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προσινέτσκι: «Μίλησα με τον Άρη με προοπτική να αναλάβω το καλοκαίρι»
Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε συζητήσεις με τον Άρη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι. Ο 54χρονος Κροάτης προπονητής, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, δήλωσε σε Μέσο της πατρίδας του ότι έχει έρθει σε συζητήσεις με τον Άρη για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας της Θεσσαλονίκης. “Ήμουν στην Ελλάδα, ... Περισσότερα
To άρθρο Προσινέτσκι: «Μίλησα με τον Άρη με προοπτική να αναλάβω το καλοκαίρι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Προσινέτσκι: «Μίλησα με τον Άρη, περιμένω απάντηση αν θα αναλάβω το καλοκαίρι»
Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι έκανε λόγο για επαφή με τον Άρη, με προοπτική να συνεργαστούν οι δύο πλευρές το καλοκαίρι και περιμένει την τελική απάντηση. Τι ισχύει πραγματικά...
Διαβάστε το στο to10.gr