Σόλων Τσούνης: Είμαι το λαμόγιο στους Παγιδευμένους, με κράζουν στο Twitter

06:38 - 29/03/2023

Ο Σόλων Τσούνης αποκάλυψε πως καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να δικαιολογήσει τον ρόλο του στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον ηθοποιό Σόλωνα Τσούνη στο The 2Night Show της Τρίτης, ο οποίος μίλησε για το πως βρέθηκε από τη σχολή Ιχθυοκαλλιεργειών στο Μεσολόγγι, να δίνει εξετάσεις στην Καλών Τεχνών και στη συνέχεια να καταλήγει στην υποκριτική. Παράλληλα παραδέχτηκε πως φέτος είναι το λαμόγιο στη σειρά Παγιδευμένοι. Αρχικά ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις πανελλήνιες που τον οδήγησαν στη γνωστή σχολή στο Μεσολόγγι αλλά δεν πήγε ποτέ. Συγκεκριμένα είπε: «Πέρασα για ιχθυοκαλλιέργεια στο Μεσολόγγι και δεν πήγα ποτέ. Και εγώ και οι δικοί μου ήξεραν ότι θα ασχοληθώ με κάτ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σόλων Τσούνης για το ρόλο του στους «Παγιδευμένους»: «Στο Twitter με κράζουν»

Σόλων Τσούνης: Τι αποκάλυψε στο «The 2night Show» για τους «Παγιδευμένους»;

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά