Τηλεοπτική έκπληξη: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

18:46 - 30/03/2023

Μια μεγάλη τηλεοπτική έκπληξη ετοιμάζει το Σάββατο (1/4) η Ναταλία Γερμανού, καθώς θα υποδεχθεί τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί καλεσμένος της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται». Και όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Ν. Γερμανού στο  Instagram story που πόσταρε μαζί με το Το άρθρο Τηλεοπτική έκπληξη: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μια τηλεοπτική έκπληξη μας επιφυλάσσει το Σάββατο 01.04.2023) η εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha, με την παρουσιάστριά της, Ναταλία Γερμανού, να έχει καλεσμένο τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.  Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στην αυριανή εκπομπή με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, γράφοντας στο Instagram:  «Σάββατο 1/4 και δεν είναι ψέμα. Αυτό το Σάββατο, καλεσμένος ... Περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Κουτσούμπας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αύριο ο Δημήτρης Κουτσούμπας. «Δεν είναι ψέμα» έγραψε στο Instagram η Ναταλία Γερμανού.Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ναταλία Γερμανού θα υποδεχθεί αύριο, Σάββατο, ανήμερα της πρωταπριλιάς, τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Η παρουσιάστρια θα φιλοξενήσει στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ σε μία συνέντευξη μάλλον όχι και τόσο αμιγώς πολιτική που μάλλον θα βγάλει ατάκες που θα γίνουν viral. Ο καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού έγινε γνωστός μέσω του επίσημου λογαριασμού του Alpha στο Instagram όπου δημοσιεύθηκε το trailer της εκπομπής. «Αυτό το Σάββατο, καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού ο Δημήτρης Κουτσούμπας» έγραφε η λε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Αρμόδιος Δρίκος στο «Π»: Μπαίνουμε σε εποχή δημιουργίας

Data Youth: Ενδυνάμωση άνεργων νέων με Ψηφιακές Δεξιότητες για την ενίσχυση θέσεων εργασίας

Θρίλερ με την εξαφάνιση 34χρονου στην Καβάλα! Ένα κομποσκοίνι δίνει ελπίδες για τον εντοπισμό του

«Δεν κρύφτηκα ποτέ και είμαι στη διάθεση των αρχών για εξηγήσεις» διαμηνύει ο Καραμανλής

Διαβάστε σήμερα στην Political!

Παρίσι: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από εκκλησίες ενόψει Πάσχα