Χοιρινά μενταγιόν με κρεμώδη σάλτσα σκόρδου με μανιτάρια
10:24 - 03/04/2023
Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες, κομμένες σε μενταγιόν 2 κ. σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 220 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1/2 φλ. τσαγιού φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη 1 πρέζα θρυμματισμένου κόκκινου πιπεριού 3 φλ. τσαγιού σπανάκι Αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Αλατοπιπερώστε τα μενταγιόν και από τις δύο πλευρές. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεστάνετε το λάδι. Προσθέστε τις χοιρινές μπριζόλες και μαγειρέψτε μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν. Αφαιρέστε από το τηγάνι και τοποθετήστε σε ένα πιάτο για να διατηρηθούν ζεστές. Προσθέστε τα μανιτάρια στο τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr