Ο Μητσοτάκης απαγόρευσε το TikTok στους υπουργούς για να μην τους παρακολουθούν οι Κινέζοι
11:12 - 12/04/2023
«Ο αλγόριθμος του TikTok φτιάχτηκε στην Κίνα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς φυσικά να πει λέξη για τις ελληνικές υποκλοπές που εμπλέκεται ο ίδιος.Ειδήσεις δεν έβγαλε, όπως αναμενόταν, η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωινή εκπομπή του Mega, με την Ελεονώρα Μελέτη, μάθαμε όμως ο πρωθυπουργός δεν έχει στο κινητό του τηλέφωνο την εφαρμογή TikTok, ενώ έχει απαγορεύσει να την εγκαταστήσουν και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο τη διάσημη εφαρμογή, προκειμένου να αυξήσει τα ποσοστά του μεταξύ των νέων, είπε ότι «ο αλγόριθμος της εφαρμογής φτιάχτηκε στην Κίνα και πρέπει να είμαστε
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: Έχω απαγορεύσει στους υπουργούς μου να έχουν TikTok στο κινητό τους
Για τα social media και την απήχησή τους και ιδιαίτερα για το TikTok ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεωνόρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν κάποιο από τα παιδιά του του έβαλαν και την ιδέα να δημιουργήσει και προφίλ στο TikTok. Ο πρωθυπουργός απάντησε: «Ξέρετε, το TikTok είναι ... Περισσότερα
To άρθρο Μητσοτάκης: Έχω απαγορεύσει στους υπουργούς μου να έχουν TikTok στο κινητό τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιατί o Μητσοτάκης απαγόρευσε στους υπουργούς του να έχουν στο κινητό τους το TikTok
Στην επικοινωνία του με τους νέους ανθρώπους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και την Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Στην επικοινωνία του με τους νέους ανθρώπους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και την Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Αναφερόμενος στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε, πως έχει απαγορεύσει στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να το έχουν στα κινητά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Μητσοτάκης απαγόρευσε στους υπουργούς του το TikTok
«Δημιουργήθηκε στην Κίνα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr