Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πασχαλινή απόδραση στην Αίγυπτο με τον τεσσάρων μηνών γιο τους!

11:06 - 13/04/2023

Το πρώτο Πάσχα με τον γιο τους ετοιμάζονται να περάσουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την πλευρά του βρίσκεται συνεχώς μαζί τους, αναλαμβάνοντας πολλές από τις δουλειές της συντρόφου του. Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πασχαλινή απόδραση στην Αίγυπτο με τον τεσσάρων μηνών γιο τους!

Το πρώτο Πάσχα με τον γιο τους ετοιμάζονται να περάσουν η Ιωάννα Τούνη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο: «Πασαρέλα» στην έρημο με τον τεσσάρων μηνών γιο τους

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα περάσουν το πιο όμορφο Πάσχα της ζωής της καθώς είναι οι πρώτες γιορτές που θα έχουν στην αγκαλιά τους τον μονάκριβο γιο τους. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα περάσουν το πιο όμορφο Πάσχα της ζωής της καθώς είναι οι πρώτες γιορτές που θα έχουν στην αγκαλιά τους τον μονάκριβο γιο τους. Η γνωστή influencer έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την πλευρά του βρίσκεται συνεχώς μαζί τους, αναλαμβάνοντας […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ταξίδι στην Αίγυπτο με τον τεσσάρων μηνών γιο τους

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκονται στην Αίγυπτο μαζί με τον  Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»