Το παλεύει για Βόλο ο Ματέο Γκαρσία

16:50 - 15/04/2023

Το παλεύει για Βόλο ο Ματέο Γκαρσία 15/04/2023 Τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" περιελάμβανε το πρόγραμμα του Μ. Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Η προσοχή των κιτρινόμαυρων είναι στραμμένη στον Ματέο Γκαρσία που έκανε και σήμερα θεραπεία και τις επόμενες μέρες αναμένεται σταδιακά να ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμό ενόψει Βόλου (23/4, 17:30). Τόσο αύριο, Κυριακή του Πάσχα, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα οι παίκτες του Άρη θα έχουν ρεπό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (18/4) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρης: Θεραπεία ο Ματέο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία θα «ανεβάσει» τις επόμενες ημέρες ρυθμούς, με σκοπό να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Πανθεσσαλικού.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Άρης: Πάσχα με το μυαλό στον Ματέο Γκαρσία

Άρης: Πάλι θεραπεία έκανε ο Ματέο Γκαρσία και υπάρχει αγωνία…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Παλεύει για το ματς με Βόλο ο Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης επικεντρώνεται στον Βόλο με τον Ματέο Γκαρσία, να παλεύει να προλάβει το ματς στον Βόλο – «Ανάσες» από τον Τερζή στους κιτρινόμαυρους. Η προσοχή των κιτρινόμαυρων είναι στραμμέννη στον Ματέο Γκαρσία, που έκανε και σήμερα θεραπεία και τις επόμενες μέρες αναμένεται σταδιακά να ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμό. Την Κυριακή του Πάσχα και τη […] The post Παλεύει για το ματς με Βόλο ο Ματέο Γκαρσία appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Άρης: Το παλεύει για… Βόλο ο Ματέο Γκαρσία

Η προσοχή του Άρη επικεντρώνεται στον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος παλεύει να προλάβει το ματς στον Βόλο – «Ανάσες» από τον Τερζή στους κιτρινόμαυρους. Τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού στο Κλεάνθης Βικελίδης περιλάμβανε το πρόγραμμα του Μ. Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άρη. Η προσοχή των κιτρινόμαυρων είναι στραμμέννη στον Ματέο Γκαρσία, που έκανε […] The post Άρης: Το παλεύει για… Βόλο ο Ματέο Γκαρσία first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»