Αλμυρή βάφλα με αυγό και μπέικον

22:10 - 16/04/2023

Υλικά 4 φέτες μπέικον 4 αυγά 4 κατεψυγμένες βάφλες ολικής άλεσης 2 κ. σ. σιρόπι σφενδάμου 4 κ. σ. τριμμένο τυρί τσένταρ Αλάτι και μαύρο πιπέρι για γεύση Μαϊντανό (προαιρετικά) Εκτέλεση Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Απλώστε λίγο ελαιόλαδο και ψήστε το μπέικον για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει καλά. Αφαιρέστε και αφήστε στην άκρη. Επικαλύψτε το ίδιο τηγάνι με λίγο ακόμα ελαιόλαδο και μαγειρέψτε τα αυγά (2 τη φορά) μέχρι να σταθεροποιηθεί το ασπράδι, αλλά να είναι ακόμα ρευστοί οι κρόκοι. Εντωμεταξύ, φρυγανίστε τις βάφλες. Τοποθετήστε σε κάθε ψημένη βάφλα μια φέτα μπέικον, λίγο σιρόπι σφενδάμου, λίγο τσένταρ και τα ζεστά τηγανητά αυγά. Αλατοπιπερώστε και

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η Ιορδανία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στα αμερικανικά πλήγματα στη Συρία

Ουκρανικά drones έπληξαν ρωσική εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην Κασπία Θάλασσα

Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε τοιχίο – Νεκρός ο οδηγός

Τουλάχιστον πέντε μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς των ΗΠΑ

Χειροποίητη γκρανόλα «μηλόπιτα»

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα