Τριαντάφυλλος: Ο Βασάλος κι ο Μπόγδανος είναι παιδιά της παραγωγής – Τα παιδιά της παραγωγής δεν βγαίνουν υποψήφιοι
19:00 - 21/04/2023
Το μεγάλο πάρτι του J2Us επιστρέφει μετά την ολιγοήμερα παύση λόγω Πάσχα και ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star» το πρωί της Παρασκευής (21/04). Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο… αγαπημένο του τηλεοπτικό πρόγραμμα που δεν είναι άλλο από το Survivor All Star αλλά και το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης που θα γίνει σε λίγες μέρες. «Με το Survivor εγώ δεν ασχολούμαι, ρε! Φέτος είναι ένα ψέμα. Δεν υπάρχει παιχνίδι. Μ’ αρέσει που ο κόσμος πια βλέπει και λέει “αποκλείεται αυτό να είναι έτσι, εκείνο αποκλείεται να είναι έτσι:. Δεν έχει εμπιστοσύνη. Το έχει χάσει το Survivor και είναι κρίμα γιατί εγώ το έχω ζήσει αλλιώς το όνειρο. Πραγματικά είναι κάτι διαφορετικό.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Καταπέλτης ο Τριαντάφυλλος- «Ο Βασάλος κι ο Μπόγδανος είναι παιδιά της παραγωγής»
Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» την παραγωγή του Survivor All Star λέγοντας πώς προστατεύει «τα παιδιά της»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb