Το «αντίο» του Μίτσελ στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

23:30 - 01/05/2023

Το «αντίο» του Μίτσελ στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) 01/05/2023 Μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Περιστέρι στα φετινά πλέι οφ της Basket League, ο Ακίλ Μίτσελ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ελλάδα και φεύγει το Πουέρτο Ρίκο.  Ο Παναμέζος ψηλός υπέγραψε με τους Grises de Humacao μέχρι το τέλος της σεζόν, και μέσω ενός ποσταρίσματος στο Instagram αποχαιρέτησε την «Ένωση». Ο Μίτσελ ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών από τη θητεία του στην ΑΕΚ, το οποίο συνόδευσε με τη λεζάντα «ευχαριστώ για μία υπέροχη σεζόν». Φέτος, με την ομάδα του Ηλία Καντζούρη είχε κατά μέσο όρο 12,6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στο Basketball Champions League είχε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το «αντίο» του Μίτσελ στην ΑΕΚ: «Ευχαριστώ για μία υπέροχη σεζόν»

Ο Ακίλ Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πουέρτο Ρίκο, με τον Παναμέζο να αποχαιρετά την Ένωση με μήνυμα στο Instagram Ο Μίτσελ ανάρτησε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, φωτογραφικό κολάζ από την παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους», αναφέροντας στο μήνυμά του: «Ευχαριστώ για μία υπέροχη σεζόν». Ο […] The post Το «αντίο» του Μίτσελ στην ΑΕΚ: «Ευχαριστώ για μία υπέροχη σεζόν» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Το «αντίο» του Καρυπίδη στον Παύλο Μυροφορίδη (pic)

Με μία κοινή φωτογραφία τους στα social media, αποχαιρέτησε ο Θόδωρος Καρυπίδης τον Παύλο Μυροφορίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών. Δείτε το ποστάρισμα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης: The post Το «αντίο» του Καρυπίδη στον Παύλο Μυροφορίδη (pic) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»