Ελένη Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση και τον διώξαμε»

01:00 - 05/05/2023

Την Ελένη Τσολάκη φιλοξένησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο πλατό της εκπομπής Night Out το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA. Η […] The post Ελένη Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση και τον διώξαμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Τσολάκη: Με ακολουθούσε παντού, ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση

Για τα περιστατικά stalking που έχει ζήσει μίλησε η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του OPEN ήταν χθες (04.05.2023) το βράδυ καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out στο MEGA. Σε ένα από τα περιστατικά, μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη περιέγραψε ότι ένας από τους άνδρες που την ακολουθούσε παντού, είχε γίνει επιθετικός και χρειάστηκε η παρέμβαση ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Τσολάκη: Με ακολουθούσε παντού, ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Night Out – Ελένη Τσολάκη: Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση και τον διώξαμε

Την Ελένη Τσολάκη φιλοξένησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο πλατό της εκπομπής Night Out το βράδυ της Πέμπτης (4/5) στο MEGA. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στο OPEN αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα δύο ακραία περιστατικά που έζησε στο πρόσφατο παρελθόν από φανατικούς της θαυμαστές. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εμμονικοί σε σημείο αρρώστιας, άρα θεωρώ ότι για αυτό η έναρξη δεν είναι ο θαυμασμός για έναν άνθρωπο. Γιατί όταν υπάρχει φόβος από τον άλλον, σταματάει να υπάρχει θαυμασμός ή μια αγνή πρόθεση για να δείξεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Μου έχει συμβεί και μάλιστα δύο φορές, τη μία την είπα και στην εκπομπή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση και τον διώξαμε»

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένη στο Night Out στο MEGA. Η παρουσιάστρια To άρθρο Ελένη Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση και τον διώξαμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εκτός τηλεόρασης»

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη: «Εύχομαι καμία γυναίκα να μη το ζήσει αυτό»

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Ήταν μια διαφημιστική κομπίνα όλο αυτό»

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κορίτσια, να βρείτε έναν άντρα σαν τον Σπύρο»

Survivor: Έσβησε για πάντα την φλογίτσα της και αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στο δελτίο ειδήσεων νιώθω πολύ περισσότερο ο εαυτός μου»