Ο Πασχάλης έμαθε on air ότι πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής

13:02 - 15/05/2023

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για να μιλήσει για τη Eurovision ήταν το πρωί της Δευτέρας (15.05.2023) ο Πασχάλης και λίγο πριν το τέλος ενημερώθηκε ότι πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής. Ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή εξαιτίας πολυοργανικής ανεπάρκειας. Νοσηλευόταν το Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε τον Πασχάλη, καθώς η συζήτησή τους ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πασχάλης έμαθε on air ότι πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πάγωσε» ο Πασχάλης με τον θάνατο του Γιάννη Βογιατζή - Η αντίδρασή του

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Πασχάλη.Την ώρα που βρισκόταν στον «αέρα» του ΑΝΤ1 πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Γιάννη Βογιατζή ο φίλος του, Πασχάλης. Συγκεκριμένα, ο Πασχάλης βρισκόταν σε σύνδεση με την εκπομπή «Το Πρωινό» όταν ο Γιώργος Λιάγκας γνωστοποίησε τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή. «Αααα… πολύ δυσάρεστη είδηση. Ο Γιάννης Βογιατζής, ο τόσο αγαπητός συνάδελφος; Τόσο ευχάριστος. Πολύ δυσάρεστη είδηση, Γιώργο μου. Πολύ λυπάμαι», είπε ο Πασχάλης. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Βογιατζής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15/5), μετά από νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.  Δείτε το βίντεο (από το 05.30):

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ο Νίκος Μαστοράκης μιλά στο okmag για τη φιλία του με τον Γιάννη Βογιατζή

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 χρόνων άφησε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο αγαπημένος Έλληνας ερμηνευτής αφησε το στίγμα του στην ελληνική μουσική και στο σινεμά χαρίζοντας τη μελωδική του φωνή σε πολλές επιτυχίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια βρέθηκε […] The post Ο Νίκος Μαστοράκης μιλά στο okmag για τη φιλία του με τον Γιάννη Βογιατζή appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι