Αθλητικές μεταδόσεις: Ρεβάνς των ημιτελικών σε Europa και Conference

09:00 - 18/05/2023

Αθλητικές μεταδόσεις: Ρεβάνς των ημιτελικών σε Europa και Conference 18/05/2023 Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί σε Europa και Conference League ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Πέμπτης. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 12:00 Novasports Prime Τελετή Βράβευσης Final Four EuroLeague 13:00 Novasports Prime Συνέντευξη Τύπου Final Four EuroLeague 16:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Τένις 20:05 COSMOTE SPORT 9 HD Γκούμερσμπαχ – Μπέργκισερ LIQUI MOLY Bundesliga 21:00 COSMOTE SPORT 5 HD Πέζαρο – Αρμάνι Μιλάνο Lega Basket Serie A 21:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Τένις 21:30 Novasports Premier League Νιούκαστλ – Μπράιτον Premier Leag

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθλητικές μεταδόσεις με Στέφανο Τσιτσιπά και ημιτελικούς σε Europa και Conference League (18/05)

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπόρνα Τσόριτς στα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia, αλλά και οι αγώνες ρεβάνς για τα ημιτελικά σε Europa League και Conference League, ξεχωρίζουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης (18.05). Στις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας έχουμε ακόμα τη συνέντευξη Τύπου του Final 4 της ... Περισσότερα To άρθρο Αθλητικές μεταδόσεις με Στέφανο Τσιτσιπά και ημιτελικούς σε Europa και Conference League (18/05) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα «ζευγάρια» και οι ημερομηνίες των τελικών σε Europa και Conference League

Γνωστές είναι πλέον οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο τόσο στο Europa League, όσο και Conference League, αφού “κλείδωσαν” τα “ζευγάρια” των δύο τελικών στις διοργανώσεις της UEFA. Η περσινή κάτοχος του Conference League, Ρόμα, θα αντιμετωπίσει την πολυνίκη του θεσμού, Σεβίλλη, στον τελικό του Europa League, ο οποίος και θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι ... Περισσότερα To άρθρο Τα «ζευγάρια» και οι ημερομηνίες των τελικών σε Europa και Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Παρασκευή 19 Μαΐου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Παρασκευή 19 Μαΐου! Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»